Egyedi megrendelés info

Tisztelt Érdeklődő!

  • Egyedi rendelés leadásának menete a következő:
  • Első lépésnél ki tudja választani a tárgy formáját, például mese készlet-> teáskészlet-> reggeliző bögre

  • Következő lépésnél a tárgy mintáját tudja kiválasztani. Amennyiben csak körülbelüli elképzelése van például „házikós”, azt a legördülő listából ki tudja választani. Ezeket a mintákat nap mint nap rajzoljuk , nem kérünk értük plusz felárat. Fontos azonban kiemelnünk, hogy nem sablonokat használunk, ezek szabad kézi rajzok, így a művészi szabadság jogát fenntartjuk.

  • Önnek lehetősége van egyedi minta rendelésére is, ebben az esetben nem kell a listából választania, tud nekünk leírást adni az elképzeléseiről és fényképet is van lehetősége csatolni. Az elképzelt mintát a mi stílus világunkban tudjuk megvalósítani. Fotorealista ábrázolást nem vállalunk és jogvédett figurákat sem ( disney és különböző rajzfilmfigurák ) és természetesen a jóízlés határain belül szeretnénk maradni 🙂 Amiket örömmel elkészítünk: házikedvencek ábrázolása, kedvenc tevékenységek pl. kiránduló macik, bicikliző nyuszik, focizó egerek stb.., ballagási ajándékok, esküvői ajándékok, sporteseményekre kupák.

  • Ember ábrázolást nem vállalunk!
  • Amennyiben nem talál megfelelő formát a kínálatunkban (pl. a kupa nincsen fent) kérem emailben írja meg elképzeléseit a keramia.szilagyi@gmail.com címre. Egyedi formákat bizonyos paraméterek mellett tudunk csak vállalni.

  • Feliratot is kérhet a tárgyakra.
    Egyedi mintákért 20% felárat számolunk, ha nagyon sűrű a minta vagy sok a felirat akkor ritka esetben 30% felárat is kérhetünk.

Az egyedi rendeléseket 28 nap határidővel vállaljuk!

Amennyiben banki átutalással szeretne fizetni, kérem várja meg az utalással a számlaértesítőt!

Termékek keresése